woensdag 2 oktober 2013

12 dec. 2013 “Food for Thought” bij Grandcafé De Bosbaan!

Beluwijnen en Toekomstgericht werken (TWPK) willen jou in de gelegenheid stellen om MKB-bedrijven en professionals te ontmoeten en te helpen om voor elkaar waarde toe te voegen, zodat we op de veranderende omstandigheden van morgen kunnen inspelen.

Om elkaar te kunnen helpen, moeten we al onze creativiteit en kennis aanboren. We hebben de kans om met inzet van moderne kennis te werken aan nieuwe samenwerkingsverbanden. Dat willen we samen met jou doen. Wij helpen jou met de uitwerking en ondersteuning van jouw ondernemersdroom.
“Als je niets hebt, kun je alles maken”. “Heb je alles al, dan kun je alleen maar verliezen”.
Onder de noemer "Food for Thought” staan we stil bij het belang om waarde toe te voegen voor klanten. Een geur-, smaak- en zinnenprikkelende inspiratiebijeenkomst. Zo verbinden we concrete wensen aan onze kennis en vaardigheden en kunnen we elkaar helpen. Op het sprekersplein tref je bezielende gastsprekers aan, zoals Ron Rietjens (ondernemen en samenwerken), Alfred Gerits (illusie van de waarheid), Petra Kozijn (persoonlijke kracht en social media) en Bert Lubberts (wij(n) klanken).

"Food for Thought” wil mensen samenbrengen, kansen met elkaar bespreken en visies delen. "Food for Thought” wil de deelnemers inspireren over hoe ondernemers hun bedrijf vanuit een onderscheidende gastbeleving nog succesvoller kunnen maken. Aan de hand van een Match Board worden mensen met elkaar in contact gebracht.

Het is vooral een bijeenkomst waarbij we nadruk leggen op: “kom los uit je oude patronen en toon je bevlogenheid”. Daarnaast kun je genieten van een heerlijk diner en kun je proeven van Portugese wijnen. 

"Food for Thought” wordt gehouden bij Grandcafé De Bosbaan
op donderdag 12 december 2013.

Je bent van harte welkom vanaf 15.30 uur!

Van 16:00 – 19:00 is het Sprekersplein inclusief Match Board. Om 19:00 gaan we met elkaar dineren en de waardevolle contacten verder uitdiepen en invulling geven aan onze ondernemersdroom.
 

U kunt zich opgeven via:

Bert Lubberts, Beluwijnen
Telefoon: 06 51 477 833

Via e-mail: info@beluwijnen.nl
http://www.beluwijnen.nl/news/17/56/Food-For-Thought

Petra Kozijn, TWPK (Toekomstgericht Werken)
Telefoon: 055 301 33 66 of 06 130 89 932
Via e-mail: info@pkbusiness.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten