donderdag 17 oktober 2013

wijnproeverij aan boord van de Della Vita

Aan boord van een prachtig rivier cruiseboot wordt een exclusieve wijnproeverij gehouden waarbij al uw zintuigen worden geprikkeld.

De River Cruiser ‘Della Vita’ behoort tot één van de mooiste rivier cruiseboten van Nederland. Het is sfeervol, comfortabel en is voorzien van alle faciliteiten. Het heeft als vaargebied de Loosdrechtse Plassen en de rivier de Vecht.  Het cruiseschip heeft benedendeks een bijzonder aangename en intieme sfeer wat doet denken aan een bruincafé maar dan varend op het water. Dit alles maakt het schip een uitgelezen locatie voor deze wijnproeverij.

Het programma voor deze middag ziet er als volgt uit:           
14.30 ontvangst aan boord (Jachthaven West End, Veendijk 23, Oud-Loosdrecht)
14.45 afvaart naar een eiland of groenstrook, vaartijd circa 20 minuten)          
 
16.00 afvaart naar thuishaven          
 
17.00 afsluiting

Tijdens de tocht krijgt u zeven wijnen te proeven, bij de wijnen worden Portugese snacks geserveerd om zo een ultieme smaak beleving te beleven. U ontdekt de authenticiteit van wijnen uit een minder bekend wijnland, u leert proeven en u geniet van een vaartocht op de Loosdrechtse plassen.

Kosten voor dit evenement zijn €35,00 pp. U kunt zich tot uiterlijk 1 dec. aanmelden door middel van het contact formulier in te vullen onder vermelding van Della Vita en het aantal personen van deelname. U krijgt daarna van ons bericht van deelname!
Of  surf voor deelname naar Portugeeswijntje !


Datum: zo 15 december 2013
Aanvang: 14:30
Locatie: Jachthaven West End, Veendijk 23, Oud Loosdrecht


Geen opmerkingen:

Een reactie posten